fredag 2 juli 2010

Inflyttade!

Jaha, då var man på plats. Delvis för övervåningen är inte färdig och tror ni tapeterna kom i går som de skulle?!?! Nä så klart inte och mannen satte då själv igång att ringa för han tyckte inte det hände så mycket. Det visade sig såklart att det var strul med beställningen och en tapet var inte ens med. Jag blir så trött - vad är det som är så SVÅRT? Nu ska de i allafall komma idag, alla utom en. Allt målarjobb är klart så förhoppningsvis blir de klara idag.

Nedervåningen är klar förutom småfix då. Igår hämtade vi matborde och stolarna och det blev så himla bra! Passade perfekt.



Köket är nästan klart det med. Saknas någon list och de sista handtagen ska upp idag. Men så undrar man åter...när de monterade diskmaskinens lucka (den är integrerad) hur tänkte de då att man ska kunna skruva dit handtaget?! För man skruvar ju inifrån och det går inte nu...*sucka*. I övrig är köket verkligen fint. En vän som var här i går sa som så att " man får lust att sätta i gång och baka direkt". Ett bra betyg tycker jag!



Rätt tapet på plats i hallen, så här ser den ut:



Och i vardagsrummet bor alla kartonger och de flesta möblerna för tillfället. Så vi har inte sovit här i natt utan vi åkte ut till landet och sov och var här tidigt igen i morse och tog emot en kille som skulle montera tv:sladdar och sånt.



Här är allrummet uppe. Vi bestämde i går att vi hoppar över tapeterna vi valt där, de får måla rummet vitt i stället för det var så bra som det var så vi vill inte ha någon tapet med massa mönster som rör till.



Och här en helt annan sak - anledningen till att vi bor där vi bor, det är så härligt!!!

3 kommentarer:

  1. Ååååååhhhhh, lyckliga ni! Vi slavar som galningar fortfarande men har beslutat att flytta in om två veckor... då kommer i princip allt att vara klart invändigt, utvändigt är en annan fråga... och vi har samma problem med uppvärmningen som ni... tur att det är en varm sommar...

    SvaraRadera
  2. Så härligt att flytta in!!! Här går vi och väntar på att grävaren ska komma, så det är ju en bit kvar...
    Jättefint blir det. Jag älskar tapeten som ni har i köket.
    Ha det gott!/Jennie

    SvaraRadera
  3. Hej! Vilken fin blogg och vilket fint hus ni bygger! Förstår att ni längtar till inflytt. Skänken på bilden som du undrade över kommer från Halen´s av alla ställen ;-). Den är väldigt tung och rejäl vilket känns bra. Däremot var det vita träknoppar på den när vi köpte den, så dessa har vi bytt ut. Lycka till med allt nu, ska bli spännande att se det slutliga resultatet. //Hanna

    SvaraRadera