måndag 28 februari 2011

Pallarna är här! Och ett vårtecken...

Ja äntligen fick vi hämta våra bokade pallar. Att man ska behöva vänta flera månader på att få köpa svindyra pallar men tydligen är de väldigt poppis just nu. Och det känns absolut som att de kommer hålla läääänge, en rejäl stålkonstruktion. (De är skönare att sitta på än det ser ut).

Kunde inte låta bli att skicka med ett litet vårtecken, taget i lördags i + 4 grader och sol! Det porlande ljudet gav verkligen vårkänslor.
Badrumsbygget går framåt, sakta men säkert. Just nu håller de på med tätskiktet på väggarna. Golvvärmen är på plats och det är flytspacklat. Snart så.

3 kommentarer:

  1. Ser ut att vara en stadig pall, häftig och snygg :-) Jag har sett att du följer ett par bloggar från Sollentuna. Har du någon koppling dit? Undrar bara för att det är där vi bor nu.......

    Titta in på min blogg, där finns något till dig:)

    Ha det så gott,
    Magnus

    SvaraRadera
  2. Visst är det trevligt att få paket, extra roligt när man fått vänta/längta efter paketet:)

    Våren gör sina försök ibland, och det är ju så underbart. Här har tyvärr vintern slagit tillbaka varje gång än så länge. Men snart!

    Hoppas du får en fortsatt trevlig tisdag!
    Kram Veronica

    SvaraRadera
  3. Snygga pallar, väl värda att vänta på ;). Och visst är det härligt när det droppar från taken och porlar i stuprören.
    Angånede ditt förra inlägg så ska jag kolla upp handfatet från Bauhaus. Vi har nämligen redan köpt Höllviken och Flåren till gästtoaletten, men till badrummet på vinden skulle jag vilja ha något liknande, men det känns lite trist att sätta exakt lika..
    Kram/Annie

    SvaraRadera