tisdag 3 augusti 2010

Många fönster är det...

Igår fick jag nog. Av att gå här inne och se ut genom fönstren som är fulla av byggdamm och smuts, så jag satte igång att putsa dem. Hade tänkt ta hit en firma som gör det men när jag väl börjat insåg jag hur lätt det är att putsa moderna fönster jämfört med våra gamla fönster från 20-talet. Det ser urproffsigt ut, vilket såklart inte framgår av bilden nedan...Men det är många fönster, 25 någonting och igår gjorde jag klart hälften. Känner mig urduktig!



Här ser ni lampan jag köpte i antikaffären och som inte passar i hallen. Just nu hänger den över bardisken i köket, men den ger inget bra ljus där så jag måste hitta något annat ställe till den. Ni som har bardisk, vad har ni över den? Jag gillar skomakarlampor och funderar på om man kan sätta två st över, för jag har tänkt att vi ska äta frukost där på vardagarna. När vi har hittat fina stolar.



Sen har vi två nissar här som börjat på altanen, tyvärr har vädret inte varit det bästa och jag förstår att de inte vill stå och jobba i totalt ösregn. Men marken är bra att gräva i, man ska se det positivt!



Och så passade jag på att baka bullar i går i ösregnet. Så skönt att äntligen ha en ugn som fungerar smärtfritt, vår gamla var väl från förra seklet eller något.

3 kommentarer:

  1. Hejsan,
    Kan bara säga att jag vet hur det är med bygg dam....Har bott i ett år i ett hus där vi gjort ett omfattande renoveringsarbete och det är dam konstant.

    Jag har en fråga. Var har du hittat plafondlampan med de tre lamporna som du visade i förra inlägget.
    Hälsningar
    Vilma

    SvaraRadera
  2. Hej
    Lamporna hittade jag på www.trivselljus.se. Har inte handlat där så jag vet inte alls hur de är, men de har svarat fort på mailförfrågningar!Anna

    SvaraRadera
  3. Mums så gott med nybakta bullar! Så fin din kökstapet är, funderar på den också.
    Hälsningar Jennie

    SvaraRadera